Room in Groningen - Huize Star!

Huize Star!

Woman | Between 18 and 23 years | Bachelor
Star Numanstraat, Groningen

⭐️💕Huize Star zoekt per 1 april een onderhuurder (v)💕⭐️

(sorry, no internationals)


In ons gezellige huis aan de Star Numanstraat  komt per 1 april tot eind augustus een kamer vrij! (Met kans op blijven!!)


De lidl en Albert heijn zijn op 5 min loopafstand van ons huis. Met 5 minuutjes fietsen sta je op de grote markt en op het zernike ben je met een kwartiertje.


Je komt te wonen met nog drie andere meiden. Wij zijn een hecht huis en houden van een drankje. In het huis zijn we vaak samen in de GK te vinden of drinken we ‘s avonds gezellig een drankje. Iedere dinsdag hebben wij huisavond en daarnaast vinden wij het ook leuk om andere leuke dingen met elkaar te doen. We zoeken daarom ook iemand die actief in het studentenleven staat! 


Het huis is net voorzien van een nieuwe keuken met vaatwasser en een quooker. Daarnaast is de douche en het badkamermeubel ook net vernieuwd. Het huis beschikt over een gezamenlijke ruimte waar we vaak te vinden zijn. 


Het betreft een knusse kamer van +- 10 m2 met openslaande deuren naar het binnentuintje. De kamer beschikt over een op maat gemaakt bed en kast. Dit is in overleg over te nemen. De huur zal 285 exclusief gaan kosten, daar komt nog ongeveer 50 voor het gas/water/licht bij op. 


Lijkt het je leuk om bij ons te komen wonen stuur ons dan gerust een berichtje en wie weet zien wij jou op de hospi! :) 


Liefs Huize Star, 

Nadine de Groot 

Daniek Jansen 

Xanne-Loïs van Dalfsen 

Login registreer