Room in Enschede - Huize Mademoiselle

Huize Mademoiselle

Woman | Between 16 and 23 years | Bachelor | Audentis et Virtutis | From 1 August
Emmastraat, Enschede

Hey hey!

Ga jij aankomend jaar beginnen met een studie in Enschede? Dan is ons huis misschien wel iets voor jou! Wij zijn 6 actieve studentes die aan de UT en het Saxion studeren. In ons huis blijft het niet bij studeren! We vinden het leuk om samen dingen te ondernemen zoals huisavonden, huisweekenden en samen feestjes meepakken. Maar juist ook dagelijkse dingen zoals samen eten, chillen of sporten doen we graag. Verder zijn we actief in het studentenleven: bij studenten- en/of sportverenigingen!

Ons huis, Huize Mademoiselle, bevindt zich op de Emmastraat en we wonen er met zes meiden. We hebben ruime kamers, een gigantische tuin en woonkamer, en zelfs een buitenzwembad! Elke maandag hebben we huisavond waar we de meest random dingen met elkaar ondernemen. Kort gezegd zijn we een super hecht huis met mega leuke tradities!

Wij zijn op zoek naar een gezellige en spontane meid om ons huis te komen vergezellen:) Stuur ons vooral een berichtje als jij dat denkt te zijn en ons en ons huis wilt leren kennen! Je kunt ons ook vinden via @huize.mademoiselle :)

Liefs,

Emma, Femke, Laura, Heleen, Vera en Jade

Login registreer