Room in Leeuwarden - Huize Voorstreek

Huize Voorstreek

Between 17 and 24 years
Voorstreek, Leeuwarden

Beste kamerzoekende studenten!

Het mooiste studentenhuis van Leeuwarden, 'Huize Voorstreek', zoekt meerdere nieuwe bewoners om het huis weer compleet te maken!

Ons huis is gelegen aan de gracht, 1 minuut wandelen naar de gele grootgrutter (Jumbo) & 5 minuten hobbelen naar NHL Stenden. Niet geheel onbelangrijk: de doelensteeg is 3 koprollen van ons verwijderd.

Het huis beschikt over een grote gemeenschappelijke kamer, keuken (met vaatwasser), 2 badkamers, wasmachine & droger. Ook hebben we een ruime tuin waar we in de zomer regelmatig barbecueën.

Ben je opzoek naar een huis waarin je met z’n allen graag leuke dingen doet, de beste feestjes houdt, regelmatig samen eet en filmavondjes houdt op de bank, dan ben je bij Huize Voorstreek op het juiste adres.

De huidige bewoners zijn bijna allemaal lid van een studentenvereniging, dus houd er rekening mee dat het soms tot in de late uurtjes gezellig kan zijn in de woonkamer.

We zijn een gemengd huis en zijn opzoek naar vrouwelijke en mannelijke huisgenoten.

Er komen 2 kamers vrij in juni. Alle kamers bevatten veel licht en beschikken over een eigen wasbak. De kamerhuur bedraagt tussen de €390 en €470 per maand.

Mocht je interesse hebben kan je een berichtje sturen met wat informatie over jezelf en een foto via een prive berichtje!

En wellicht treffen we elkaar op een hospiteeravond!

Groetjes,

Huize Voorstreek

Login registreer