Room in Enschede - Tempel Marmass

Tempel Marmass

Between 17 and 23 years | Bachelor | Audentis et Virtutis
Deurningerstraat, Enschede

Hoi!

Wij zijn Tempel Marmass, één van de gezelligste studentenhuizen van Enschede. We wonen met zijn achten, vier mannen en vier vrouwen. Gelegen aan de Deurningerstraat zitten wij op ideale afstand van het centrum (5min) en de UT (10min). We zijn een hechte groep die allemaal actief betrokken zijn in het Enschedese studentenleven (studentenverenigingen en disputen). We kletsen regelmatig bij met een biertje of een kopje koffie/thee op de bank en daarnaast is er altijd iemand thuis om gezellig mee te eten!

Elke maandag hebben we huisavond waar we samen eten en daarna wat leuks gaan doen. Dit varieert van een avond escaleren in 't Gat in de markt tot het doen van een spelletje of het borrelen met andere huizen. Verder organiseren we ieder jaar een uitgebreid huis(kerst)diner, datediner, oud-huisgenoten diner en gaan we een weekendje weg op huisweekend..

Wil jij actief in het studenten leven worden? Houd je wel van een feestje, een beetje gekkigheid en lijkt het je leuk om in een ondernemend, hecht gemengd studentenhuis te wonen? Stuur dan een berichtje! Voor meer foto's/video's kan je ook een kijkje op onze Instagram: tempelmarmass

Op de Tempel!

Login registreer