Kamer in Maastricht - Het Clownshuis

Het Clownshuis

Man | Tussen 17 en 25 jaar | M.S.V. Tragos
Maastricht

In het hartje van Maastrichts centrum staat het Clownshuis, een huis vol gekte, limoncello en feest. De zes bewoners, de zogenaamde 'Clowns', zijn in dit prachtige herenhuis de koning te rijk. We eten vrijwel iedere avond samen, de PlayStation draait overuren en we zijn niet vies van een huisactiviteit/avond. Dit alles vindt plaats aan de Hondstraat 3B (precies tussen het Vrijthof en het OLV-plein). Naast een eigen riante kamer heeft een bewoner van het 'CH' een keuken (incl. vaatwaasser), woonkamer, badkamer, droger en wasmachine, en natuurlijk ons ruime dakterras.


Alle faculteiten in de binnenstad zijn op loopafstand (5 minuten), net als de bibliotheek, stadspark en winkelstraten. Er is weliswaar een bushalte recht voor de deur maar deze heb je dus eigenlijk niet nodig. Bovendien is ons zonovergoten dakterras dé plek voor een biertje of lunch in de zomer!

De deuren staan altijd open voor vrienden, familie, collega's, vage kennissen, maar in het bijzonder voor de 'Clowns' die hier in hun studententijd de boel op de kop hebben gezet. Na inmiddels tien jaar gekte in het hartje van t centrum, is het Clownshuis inmiddels een niet weg te denken begrip in Maastricht!

Login registreer