Kamer in Maastricht - Huize Wyckend

Huize Wyckend

Vrouw | Tussen 17 en 25 jaar | M.S.V. Tragos
Maastricht

Lieve aankomende vrouwelijke student,


Stop met verder kijken! Ben jij klaar om het ouderlijk nest te verlaten en op zoek naar de ultieme studenten ervaring in Maastricht? Zoek niet verder, want Huize Wyckend is op zoek naar een nieuwe huisgenoot!


Je woont met 4 andere meiden in een huis gelegen op de Alexander Battalaan in de leuke wijk Wyck, 1 minuut van het station en 5 tot 10 minuten van alle faculteiten en het centrum!

Met zijn 5'en delen we de woonkamer/keuken, tuin, wasmachine, 2 wc's en DISCOdouche.

Ons huis kenmerkt zich door de brakke ochtenden met een verse maaltijd van de Spar om de hoek, goedwerkende brandmelders, studiesessies, legendarische huisdiners, borrels en onze radio die 24/7 door het huis knalt. Ook niet onbelangrijk: ons huisje is beroemd en berucht geworden door hitserie Flikken Maastricht! (Seizoen 12, aflevering 8: Oud Zeer, voor de geïnteresseerden 😉


Ben jij op zoek naar een hecht, gezellig huis waar je je studententijd onvergetelijk kan maken, stuur ons dan een mailtje via [email protected] waarin we jou alvast kunnen leren kennen en wie weet word je uitgenodigd voor onze online kijkavond waarin we het hele huis nog eens een keertje goed laten zien!


Liefs, Huize Wyckend

Login registreer