Kamer in Maastricht - De WP

De WP

Man | Tussen 17 en 25 jaar | M.S.V. Tragos
Maastricht

Waarde lezer,

Aan de oostelijke Maasoever, in de schaduw van de koeltoren van onze geliefde brouwery de Ridder en onder het wakend oog van de heilige Sint Martinus die ons na een avond zuipen weer uit een coma weet te ontwaken, ligt huize WP.

Waar de herenhuizen overdag het Wycker straatbeeld sieren, in dit voor de ‘welgestelde burger’ bestemde stukje Maastricht. Slaat de sfeer ’s avonds om. Maastricht en omstreken verzamelt zich dan voor de deuren van de Complex om onder het genot van narcotica zowel de Sint-Martinuskerk als de gehele wijk op zijn grondvesten te laten beven. Wanneer de laatste snuifduiven op de zondagochtend de Complex verlaten, bruist het op de WP alweer van het leven.

Wanneer eenieder onze woonkamer betreedt, valt het oog meteen op de twee zwarte banken die 80% van zowel de keuken als de woonkamer bezetten. Klaargestoomd in Van Nelle zware shag door de vorige eigenaar vormde deze banken afgelopen jaar het fundament voor een nieuw huis in Maastricht. Met een fantastische keuken waar de culinaire hoogstandjes je om de oren vliegen en je de lekkerste koffie van de stad geserveerd krijgt en een fantastische woonkamer waar het gebrul van een afgeschreven oververhitte PS4 meer dan ooit klinkt, is dit huis nu al een begrip in Maastricht.

Login registreer