Kamer in Maastricht - De Merret

De Merret

Vrouw | Tussen 17 en 25 jaar | M.S.V. Tragos
Maastricht

Je woont op de Merret omdat je het waard ben of je bent het waard omdat je op de Merret woont. Dit zijn van die vraagstukken waar alleen een echt Merret-bewoonster het antwoord op heeft. 

 

Zoals menig van u wel eens heeft ervaren zijn wij op de Merret ook zeker niet vies van een feestje. Wekelijks is het weer raak en dan weet zelfs de discolamp van geen ophouden (helaas is die nu langzamerhand aan het begeven). Het ‘zwarte gat’ wordt dan weer geopend en zo staat iedereen in mum van tijd in een mooie, feestelijke outfits te dansen op goede Nederlandse rap muziek of de beroemde deuntjes van Burlesque. Na heerlijke avonden zoals deze wordt de woonkamer ’s ochtends weer rechtgetrokken en liggen de Merret bewoonsters het liefst op de bank met een goede Nederlandse film waarbij snacks natuurlijk niet mogen ontbreken. Het leven op de Merret kent veel tradities en rituelen. Zoals dat elk jaar hier tijdens de inkom een groot feest georganiseerd wordt, dat elk jaar weer een succes is. Daarbuiten is bij elke Tragoot de Merret wel bekend. Vaak zijn er hier tijdens mix borrels de wel bekende Merret party’s die tot in de vroege uurtjes door gaat. Ook gebeurt er best vaak dat er de volgende ochtend meerdere Tragoten op de bank liggen te slapen, die helaas zijn gesneuveld en hun eigen huis niet meer wisten te behalen.

 

Zoals u kunt lezen zijn er veel memorabele avonturen te beleven op de Merret. Vergeet niet, iedereen is altijd welkom om een avond hier op de bank te crashen. Onder één voorwaarde dat er de volgende dag MC Donald’s wordt gebracht.

 

 

Veel liefs,

 

De Merret Bewoners 

Login registreer