Kamer in Maastricht - De Missie na het Paradijs boven de Missie

De Missie na het Paradijs boven de Missie

Man | Tussen 16 en 25 jaar | Bachelor | M.S.V. Tragos
Maastricht

‘’De Missie na het Paradijs boven de Missie’’ (in studerend Maastricht simpelweg bekend als ‘’De Missie’’)


De Missie is een groot huis middenin het stadscentrum van Maastricht. Er wonen in totaal 6 jonge studenten die allemaal actief zijn in het studentenleven en niet vies zijn van een biertje! Daarnaast wordt het huis delen met onze enige echte Missie-mascotte gedeeld: Oreo!


Het huis heeft alle benodigde voorzieningen op loopafstand. Het Vrijthof en de Markt liggen op nog geen 200 meter. De Jumbo, Spar en Albert Heijn liggen allen op kruipafstand. Hierdoor hoeven bewoners nooit langer dan 2 minuten met hun brakke ochtendhoofd lopen om boodschappen te doen. Daarnaast hebben Missionarissen een hechte vriendschapsband. We gaan regelmatig samen stappen, organiseren huisfeestjes, gamen (vooral FIFA), eten/zuipen gezamenlijk en daarnaast kunnen wij een hele dag lekker slap lullen en ouwehoeren. Bovendien staat de deur ook altijd open voor bezoek. Veel oud-missionarissen, maar ook andere goede kennissen, zijn altijd welkom en komen regelmatig een drankje doen!


Het huis beschikt over een keuken, douche, ligbad, wasmachine, vaatwasser en 2 WC’s. Deze zullen dus gedeeld worden met 5 huisgenoten. Elke week komen er 2 schoonmaaksters de WC’s, badkamer, keuken en centrale gangen schoonmaken zodat het huis leefbaar blijft. Als kers op de al zo grote taart hebben we ook nog een dakterras met uitzicht over heel Maastricht en de hele dag zon. Nu de eerste zonnestraaltjes en warme dagen er weer aan zitten te komen, kan de barbecue ook weer het dakterras op, evenals volle kratten ijskoud pils!!


Ben jij een toekomstige student die altijd in is voor gezelligheid, een biertje en ervan houdt om lekker gek te doen, stuur dan gerust een PM voor meer info en een bezichtiging!!


Met beschonken groet,


De bewoners van de Missie

Login registreer