Kamer in Maastricht - Clownshuis

Clownshuis

Man | Tussen 16 en 32 jaar | Bachelor | M.S.V. Tragos
Maastricht

(DUTCH MALES ONLY)


--KAMER VRIJ IN ACTIEF HERENHUIS!--


Ben jij op zoek naar een gezellig huis voor jouw studententijd in dé stad van het zuiden? Dan is dit je kans! In ons mooie herenhuis komt per 1 augustus een kamer vrij.


Aan de Hondstraat 3B (precies tussen het Vrijthof en het OLV-plein) komt een riante kamer van 18m2 beschikbaar. De gloednieuwe keuken (incl. vaatwasser) en badkamer, droger, wasmachine, 2 toiletten en natuurlijk ons dakterras deel je met 5 mannelijke huisgenoten. 


De huur is +/- 380 euro incl. G/W/E, internet en TV. De kamer is erg licht en bevindt zich in hartje Maastricht. Wij zijn een hecht studentenhuis dat vaak samen van alles onderneemt. We eten vrijwel iedere avond samen, hebben huisdiners, stapavonden etc. Een bruisend studentenhuis dus! Daarnaast houden we de balans erin door film avonden en game-sessies te houden. Geen zorgen! We zitten ook wel eens aan de studie.


Alle faculteiten in de binnenstad zijn op loopafstand (5 minuten), net als de bibliotheek, stadspark en winkelstraten. Bovendien is ons zonovergoten dakterras dé plek voor een biertje of lunch in de zomer!


De kamer zal vrijkomen vanaf 1 augustus voor onbepaalde tijd. Ga jij studeren in Maastricht en ben je op zoek naar een actief studentenleven en een huis waar geleefd wordt, stuur me dan een persoonlijk bericht. Hopelijk tot snel! 

Login registreer