Kamer in Vlissingen - W10

W10

Tussen 16 en 32 jaar | Bachelor | Aqua Ad Vinum
Walstraat, Vlissingen

🏠 Welkom in ons levendige studentenhuis in het centrum van Vlissingen! 🌇

Hier vind je de perfecte combinatie van gezelligheid, comfort en een centrale locatie, allemaal onder één dak. Met vijf individuele slaapkamers, een gedeeld dakterras, keuken, badkamer en een apart toilet, daarbij beschikken we over een wasmachine en een droger! wat ons huis een ideale woonsituatie voor studenten biedt. 

In de zomer zijn we veel op het dakterras te vinden om te BBQ’en, spelletjes te doen of een drankje in de zon. Daarnaast zijn we er niet vies van om met het huis dingen te ondernemen zoals een drankje op het terras, festivalletjes, een avondje stappen of een dagje strand. 

Elke dinsdag is het tijd voor onze huisavond, waar we samen spelletjes spelen, een drankje doen of een filmpje kijken op de bank. Hier voel je je direct thuis en leer je je huisgenoten op een leuke manier kennen.

Bovendien bevinden we ons op slechts een steenworp afstand van alle benodigde voorzieningen. Van supermarkten tot winkels, restaurants en cafés, alles is binnen handbereik. Na een avondje stappen bij de sociëteit van onze studentenvereniging Aqua ad Vinum ben je na drie keer vallen alweer bij de voordeur.

Als je interesse hebt neem dan contact met ons op en ontdek de mogelijkheden om hier jouw nieuwe thuis te maken. 

Groetjes, W10

Whatsapp: +31681647096

Email: [email protected]

Instagram: w10ers

Login registreer