Kamer in Delft - Clinique "Le Coq Sexy"

Clinique "Le Coq Sexy"

Man | Tussen 16 en 32 jaar | Delftsch Studenten Corps
Julianalaan, Delft

Teije Heutink - 06 12341433

Tijmen Hoving - 06 13737527

Wij wonen met 11 jongens, en zoeken er dit jaar 2

Teije Heutink, Jelle Weijland, Max Bijtjes, Max van Koten, Tijmen Hoving, Max Schuurman, Mees Ras, Jamie Tribble, Olivier van der Waal

Het geschiedde allemaal op een warme zomeravond in 1957. Klaprozen, korenbloemen en een prachtige palm torenden boven het gras. De honingbij laveerde acrobatisch tussen de rijke flora terwijl de zon het terras van de Julianalaan verguldde. Professor Dorgelo genoot, in de schaduw van het licht ritselende lommer, van zijn welverdiende goudgele rakker. Het rook simpelweg naar perfectie. Zwevende paradijsvogels, gedost in meer frivole kleuren dan de regenboog rijk was, vlogen plotseling op. Een gezant verstoorde de serene rust. “Vlug!” riep hij “hare Majesteit behoeft uw onbevangen kennis en vraagt uw hulp!” Met de laatste zonnestralen in zijn rug verdween professor Dorgelo met de noorderzon. Iwan de Gruwelaer bleef waken boven de zacht knisperende haard. Elf studenten zochten toevlucht in het paradijs: de Julianalaan 87.

Teije en Jelle hangen aan zijn lippen terwijl de Sint het roet uit zijn grijze baard klopt. Joep, 113de HO van de Clinique 'Le Coq Sexy', heeft de Hoorn in zijn hand. De Geile Haan baadt inmiddels in het zweet als de HO de laatste druppels gulzig uit de Hoorn schudt. Godert grinnikt, het is immers een vermakelijk schouwspel. “B-b-ben ik bijna?” stamelt Jaap, ongeduldig geworden vanwege het prijkende pracht en praal. Sint fronst en schud zijn hoofd terwijl hij nog een teug jenever neemt. De zweetparels, prijkend op Christophe zijn voorhoofd, verraden de ziedende hitte. “Nog een sappeneur voor de beste man.”, maant Dieuwer adequaat. Zwarte Piet is er als de kippen bij.

Het huis, de riante tuin en het zonverwarmde zwembad liggen er, in tegelstelling tot Henk, tegen dageraad weer prachtig bij.

Login registreer