Kamer in Groningen - De Zeemeeuw

De Zeemeeuw

Tussen 18 en 23 jaar | Bachelor | Vanaf 1 maart
Stationsweg, Groningen

De Zeemeeuw zoekt een nieuwe huisgenoot (M/V)! (no internationals)

Omdat 2 van onze huisgenootjes helaas de boot gaan verlaten, komen er per 1 maart twee kamers vrij in onze woonboot die dicht bij het station ligt! Met 5 min lopen sta je in het centrum, 2 min naar station en 3 min naar de AH. De ideale locatie dus! Wij wonen momenteel met vier gasten die bij verschillende sport/studenten/studieverenigingen zitten (Gyas, GCHC, Tapp).

Onze boot beschikt over een ruime gk, waar altijd wel iemand te vinden is om mee te chillen. Daarnaast hebben wij nog de stuurhut waar lekker een biertje gedronken kan worden, terwijl mensen ook nog kunnen zitten in de gk. Als het binnenkort weer wat warmer wordt kunnen we ook weer lekker op het dek genieten. Zeker in de zomer de ideale plek aan het water! Naast de boot ligt een kleiner bootje waar we de grachten mee op kunnen. En uiteraard hebben wij elke week huisavond waarin we lekker samen borrelen en avondeten.

De huur van de kamer die beschikbaar komt zal rond de €500 inclusief zijn.

Lijkt het je wat om onze gezellige, nieuwe huisgenoot te worden, hou je van feestjes, borrelen en gezelligheid in een huis? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lijkt het je leuk om bij ons te komen wonen? Stuur dan een berichtje naar ons en wie weet nodigen wij jou uit voor de hospi op zondag 25 februari!

Gegroet, De Zeemeeuw

Login registreer