Kamer in Groningen - De Zeemeeuw

De Zeemeeuw

Man | Tussen 18 en 23 jaar | Bachelor
Stationsweg, Groningen

De Zeemeeuw zoekt een nieuwe huisgenoot (M)! (no internationals)

Omdat een van onze schippers helaas de boot gaan verlaten, komt er per begin/half juni een kamer vrij in onze woonboot die dicht bij het station ligt! Met 5 min lopen sta je in het centrum, 2 min naar station en 3 min naar de AH. De ideale locatie dus! Wij wonen momenteel gemengd met 2 meiden en 2 kerels die bij verschillende sport/studenten/studieverenigingen zitten (Gyas, Aegir, Tapp). Een van de twee mannen verlaat de boot, dus daarom zoeken wij ook een mannelijke huisgenoot!

De kamer zelf is aan de knusse kant, want het blijft natuurlijk een woonboot. Daarentegen beschikt onze boot over een ruime gk, waar altijd wel iemand te vinden is om mee te chillen. Daarnaast hebben wij nog de stuurhut waar geborreld, of in gekke gevallen gestudeerd kan worden, terwijl mensen ook nog kunnen zitten in de gk. Met het lekkere weer dat er weer aan zit te komen is ons dek een van de lekkerste terrasjes waar je kunt zitten! Zeker in de zomer de ideale plek aan het water! Naast de boot ligt een kleiner bootje waar we de grachten mee op kunnen. Daarnaast hebben wij natuurlijk elke week huisavond waarin we samen borrelen en avondeten.

De huur van de kamer die beschikbaar komt zal rond de €500 inclusief zijn.

Lijkt het je wat om onze gezellige, nieuwe huisgenoot te worden, hou je van feestjes, borrelen en gezelligheid in een huis? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lijkt het je leuk om bij ons te komen wonen? Stuur dan een berichtje naar ons en wie weet nodigen wij jou uit voor de hospi op dinsdag 4 juni!

Gegroet, De Zeemeeuw

Login registreer