Kamer in Groningen - Huize Jimmy

Huize Jimmy

Man | Tussen 18 en 24 jaar
J.M. Den Uylstraat, Groningen

Huisgenootje gezocht! (voorkeur voor man) Hospi 13 december

Per eind december (precieze datum in overleg) zijn wij op zoek naar een nieuwe huisgenoot voor onbepaalde tijd! De kamer is ongeveer 23m², en zal rond de €450 per maand kosten (inclusief servicekosten+huurtoeslag). Voor deze kamer hoeft geen borg betaald te worden. Wel moet er €100 aan de vorige huurder betaald worden voor de vloer, raambekleding etc. (Dit kun je later weer terugvragen aan de volgende huurder).

Met z'n vijven (1M en 3V, leeftijd 19-22) deel je de keuken (met combi-oven en vaatwasser), gk met tv, losse wc, badkamer met wasmachine en wc, grote chillzolder en we hebben een tuin. Ook hebben wij twee katten waar wij met z'n allen voor zorgen. Naast het schoonmaakrooster hebben we geen verplichtingen.

We zijn een hecht huis en hebben op woensdag huisavond maar zitten ook vaak op andere dagen samen in de gk. Ook gaan we af en toe wandelen, een dagje de stad in of naar thth van een van de huisgenoten. We zoeken dan ook een gezellige huisgenoot die dit soort dingen leuk vindt.

Het huis is aan de J.M. den Uylstraat, ruim 10 minuten fietsen naar het centrum. Wij hebben een winkelcentrum vlakbij, een AH en lidl heel dichtbij en het is vlakbij de Hoornseplas en het Stadspark.

Ben je geïnteresseerd? Stuur een mailtje naar [email protected] waarin je wat over jezelf vertelt, wat jij in een huis zoekt en een leuke foto. Wie weet tot de hospi!

Liefs,

Huize Jimmy 🐱

Linda, Patrick, Nena & Saskia

Login registreer