Kamer in Groningen - Huize Jäger

Huize Jäger

Vrouw | Tussen 18 en 28 jaar
J.A. Feithstraat, Groningen

Huize Jäger zoekt onderhuurder!

Van februari tot mei zijn wij op zoek naar een onderhuurder voor ons gezellige studentenhuis aan de J.A. Feithstraat. Ons huis ligt op loopafstand van het station/supermarkt, en de binnenstad is ongeveer 3 min. fietsen. We wonen in totaal met zes meiden en zijn allemaal actief bij verschillende verenigingen zoals Albertus, Aegir, SurfAce en Gyas. Op dinsdagavond hebben wij huisavond, maar op andere dagen in de week eten wij ook vaak samen! Verder gaan we ook regelmatig samen sporten of andere leuke dingen doen.

De kamer bevindt zich op de derde verdieping, is ongeveer 21 m2 en kost 405 euro per maand (incl). Je deelt samen met één ander huisgenootje de keuken en badkamer. We zoeken iemand die het leuk vindt om op dinsdag aan te sluiten bij onze huisavond én ook wel in is voor een drankje, sporten of wat gezelligheid. Zelf zitten we allemaal in het laatste jaar van onze bachelor of zijn we bezig met een master.

Zie jij jezelf hier wel wonen? Stuur dan vooral een berichtje, dan nodigen we je graag uit voor onze hospi! (Hospi is 12 dec)

Login registreer