Kamer in Groningen - Huize naamloos

Huize naamloos

Man | Tussen 18 en 30 jaar | O.C.S.G.
Arubastraat, Groningen

Beste kamerzoekers,

Hoewel u misschien gehoord heeft dat de herberg vol zit, is er in ons huis aan de Arubastraat juist een plekje vrijgekomen voor een vierde huisgenoot!

Eerst het belangrijkste: de kamer is 7m2 en kost 320 euro p/m (excl. g/w/l). Naast de kamer kan je gebruik maken van een ruime woonkamer (20m2), keuken (jawel, jawel, met vaatwasser), tuin met grote tafel en dak-ter-ras. Zie de foto’s voor een wat beter beeld. De Plus is letterlijk om de hoek, de Grote Markt op 11 minuten fietsen en Zernike is ook dichtbij.

Verder wonen wij op dit moment met z’n drieën. Jochem (25) is bezig met zijn master architectuur en werkt daarnaast. Tiemen (23) is bezig met de laatste loodjes van zijn dubbele master in economie. Matthias (26) werkt aan sociaal beleid bij de overheid. Wij eten graag samen en er is bijna altijd wel iemand thuis, maar hebben geen verplichte huisavonden. Verder houden we plantjes, drinken we regelmatig een wijntje/biertje, kijken we zo nu en dan Champions League, gaan we politieke/maatschappelijke discussies niet uit de weg en gaan we ook regelmatig samen naar de kerk. Ook eten we zo nu en dan samen met onze buurvrouw van 76 (en haar nieuwe vlam🔥) .

Wij zijn op zoek naar een mannelijke huisgenoot die van gezelligheid houdt maar niet elke avond zijn dispuut over de vloer heeft (wij worden immers ook een dagje ouder). Als je in het tweede/derde/vierde jaar van je studie zit of al werkt zou dat ideaal zijn. Voel je vrij om een berichtje sturen met wat meer informatie over jezelf en wie weet nodigen we je uit voor onze hospi!

Login registreer