Kamer in Enschede - Villa Drakensteijn

Villa Drakensteijn

Tussen 16 en 23 jaar | Bachelor | Audentis et Virtutis
Hoge Bothofstraat, Enschede

Hey,
Ben jij een gezellige vrouwelijke student die het beste uit haar studententijd wilt halen, dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn de bewoners van ‘Villa Drakensteijn’, een gemengd huis in het centrum van Enschede. Ons grote witte hoekhuis wordt bewoond door 5 mannen en 4 vrouwen, waardoor er altijd iets te beleven is als je thuiskomt. We zijn een actief studentenhuis dat houdt van gezelligheid in ons kleine maar zeer gezellige stadje Enschede.

We zijn allemaal actief in het studentenleven zo zijn we allemaal aangesloten bij een studentenvereniging, sportvereniging en/of dispuut. Maar maandagavond is onze vaste huisavond. Deze avond is bedoeld om met zijn allen te eten en te borrelen, samen een activiteit te ondernemen of juist tot rust te komen tussen de tentamens door met een filmpje op de bank. We zoeken vaak de gezelligheid op binnen huis, door samen (slechte) series te kijken.

Overdag zijn we te vinden op de universiteit of op het Saxion. Naast de vele feestjes moet er ook gestudeerd worden, hier zal dan ook altijd de ruimte voor zijn.
Met oud-huisgenoten ondernemen we nog veel. Zo organiseren we om het jaar een groot Huisgala en ieder jaar gaan we twee weekendjes weg, met actief én met oud-huisgenoten.

Ben je benieuwd geworden? Stuur ons dan vooral een berichtje!

Dutch speaking only

Login registreer