Kamer in Groningen - Huize Rade

Huize Rade

Man | Tussen 23 en 26 jaar | Master | R.K.S.V. Albertus Magnus
Radesingel, Groningen

HUIZE RADE ZOEKT NIEUWE HUISGENOOT (M) 22+

Bij ons aan de Radesingel komt per 10 januari een kamer vrij ter grootte van 21m2 voor onbepaalde tijd! We wonen op een mooie locatie dichtbij het centrum. Lopend ben je in 5 minuten zowel op de Grote Markt als het station! Met 6 huisgenoten (2m/4v) woon je in een huis dat van alle gemakken is voorzien; een grote GK, twee badkamers, twee wc’s, vaatwasser, wasmachine en balkon/terras.

De kamer die vrijkomt is recent compleet gerenoveerd! De nieuw gelegde vloer dient overgenomen te worden, verder is de kledingkast eventueel ter overname.

We zoeken iemand die wat verder is in zijn studie (eind bachelor / master) en die graag meedoet met onze huisactiviteiten: huisavond (dinsdag), huisweekend, sinterklaas, kerst en leuke diners. Ook hebben we een kat genaamd Willem.

We hebben elke dinsdag huisavond en daarnaast wordt er vaak samen gegeten en is het vaak gezellig in onze GK! Verder heeft iedereen ook zijn eigen ding en daar geven wij elkaar dan ook de ruimte voor! Dus ben jij sociaal en zoek je een gezellig huis? Stuur dan een mailtje naar [email protected].

De kosten van de kamer zullen ong. €440-470 zijn. Dit is inclusief internet, huisrekening etc.

Groetjes,

Sanne Specht

Lieke Mijnheer

Simon Bezemer

Tim Bonte

Heleen Haverkort

Sylke Klomp

Login registreer