Kamer in Groningen - Villa José

Villa José

Tussen 18 en 23 jaar
Acacialaan, Groningen

Villa José zoekt een nieuwe huisgenoot (M/V sorry no internationals). Deze kamer verhuren wij als onderhuur voor maximaal 4 maanden.

Wij zijn een gemengd huis gelegen aan de Acacialaan. Ons huis bestaat uit 8 bewoners, waarvan er altijd wel iemand thuis is om mee te chillen in de gk. Ook hebben we elke dinsdag een huisavond die vaak in de stad eindigt. Maar er is ook ruimte om je lekker terug te trekken als je daar behoefte aan hebt. Verder heeft het huis een garage, een grote tuin aan het water, een grote keuken, een grote badkamer, een extra douche, een bijkeuken en een mooie hal.

De kamer is 14m2 en je kunt er al gelijk in. De huur betaal je dan vanaf mei. Op de foto's kun je zien hoe die ingericht eruit ziet. Er is dus voldoende ruimte. De kamer heeft ook een schuifpui naar de tuin toe. De prijs van deze kamer is 495 euro (excl.).

Zie jij jezelf wonen in ons huis? Reageer dan op dit bericht via myhospi met wat info over jezelf en een leuke foto of stuur een mailtje naar [email protected] en wie weet zien we jou op de hospi.

 

Login registreer