Kamer in Groningen - Huize Gino

Huize Gino

Man | Tussen 18 en 24 jaar | R.K.S.V. Albertus Magnus
Poelestraat, Groningen

Huize Gino is opzoek naar een nieuwe huisgenoot! (M) Poelestraat , 500 incl.

Per 1 maart komt er een kamer vrij in ons huis op de poelestraat ! De hospi is 15 februari ( als je niet en alsnog wilt hospiteren app mij dan 0628293851)

De kamer is vrij tot 1 juli en daarna kan je doorstromen naar een groteren kamer van 22 m2 vanaf september tot maart.

We wonen met 3 man en zijn allemaal lid bij een vereniging en zitten op de rug. We zijn erg hecht met elkaar en zitten ook altijd samen in de woonkamer. Ook hebben wij elke dinsdag huis avond maar daarnaast sporten, drinken en eten we ook vaak samen. We zoeken iemand die gezellig is en niet vaak op zijn kamer zit !

De kamer is 500 euro per maand inclusief G/w/L. De kamer is 12 m2 en zit op de boven verdieping van het huis. De kamer heeft een groot tweepersoons bed, nacht kast, kast en kapstok. Er is helaas geen bureau in de kamer, maar die is ook niet nodig want we gaan naar de ub of cmb tijdens tentamen periodes. De kamer zit boven en weg van de poelestraat , dus je hebt ook geen geluidsoverlast in de avond. Ook is er een aparte plek met een eigen was rek waar je al je kleren kan laten drogen.

Het huis zelf heeft een grote woonkamer met twee Playstations en hele grote tv. Een grote keuken met magnetron en airfryer. twee badkamers, twee aparte wc’s , wasmachine , droger , afwasmachine en een dakterras.

Login registreer