Kamer in Groningen - Huize HOB

Huize HOB

Vrouw | Tussen 20 en 25 jaar | R.K.S.V. Albertus Magnus
Nieuwe Ebbingestraat, Groningen

HUISGENOOT GEZOCHT! (V)

(dutch only,20+)

Lieve kamerzoekende meiden,

Huize Oranje Boven is per 1 maart op zoek naar een nieuw huisgenootje. Wij zijn een Albertushuis van vijf meiden en wonen aan de Nieuwe Ebbingestraat. Binnen een minuutje sta je in de stad en het is 10 min fietsen naar Zernike. De kamer is ongeveer 14m2, inclusief een eigen keuken. Voor deze kamer betaal je rond de €330 inclusief.

In de rest van het huis hebben we een badkamer met wasmachine en een aparte wc, deze zul je delen met 4 andere meiden. We wonen hier met alleen meiden en zijn daarom ook op zoek naar een gezellige actieve chick, die voor langere tijd wil wonen in het huis!

We zijn allemaal gezellige meiden die houden van een drankje en zijn vaak te vinden in de stad. We hebben elke dinsdag huisavond en organiseren daarnaast ook kerstdiner, BDD, sinterklaas, spiegeldiner en andere activiteiten. Ook lopen we gemakkelijk bij elkaar naar binnen voor een wijntje of koffietje!

Lijkt het je leuk om bij ons te wonen? Stuur dan een mailtje naar [email protected] (met wat leuke fotos van jezelf) en laat ons weten wie jij bent!

Liefs,

HOB

Roos Heck ‘20

Iris van Hessem

Anne Evers ‘20

Pleun Vermeulen ‘21

Login registreer