Kamer in Groningen - Huize Ludo

Huize Ludo

Man | Tussen 18 en 22 jaar | R.K.S.V. Albertus Magnus
Poelestraat, Groningen

Groningen (sorry, no internationals)

Huize Ludo is op zoek naar een nieuwe huisgenoot! We wonen met zijn achten in een mannenhuis dat zich bevindt aan de Poelestraat, midden in het (uitgaans)centrum van Groningen. We zijn een hecht mannenhuis waar we elke dinsdag huisavond hebben en vrijwel elke dag samen eten. Daarnaast doen we ook veel andere leuke activiteiten samen, zoals het jaarlijkse kerstdiner. Meerdere huisgenoten zijn lid van verschillende studenten- en sportverenigingen. We zijn op zoek naar iemand die houdt van het studentenleven en gezelligheid.

De kamer die vrijkomt is beschikbaar vanaf 15 maart, in overleg eerder. De kamer is ongeveer 9 m2 en de huurprijs is 398 euro inclusief gas, water, stroom en internet. Het huis beschikt over een ruime GK met keuken waar altijd wel iemand te vinden is om een biertje mee te doen. Daarnaast hebben we twee badkamers en een groot dakterras, waar we met mooi weer vele uren doorbrengen. Het huis beschikt verder over een vaatwasser, wasmachine en droger. Het uitgaanscentrum ligt op kruipafstand. De UB en meerdere supermarkten bevinden zich op loopafstand.

Lijkt dit je een leuke kamer en wil jij hier komen wonen? Stuur ons dan een berichtje en wie weet nodigen we je uit voor de hospi op 27 februari! Voor eventuele vragen over de kamer of het huis zijn wij altijd te bereiken via [email protected].

Groetjes,

Huize Ludo

Login registreer