Kamer in Groningen - Huize Ludo

Huize Ludo

Tussen 18 en 22 jaar | R.K.S.V. Albertus Magnus | Vanaf 13 augustus
Poelestraat, Groningen

Groningen (sorry, no internationals)

Huize Ludo is op zoek naar een nieuwe huisgenoot voor bepaalde tijd! We wonen met zijn achten in een mannenhuis dat zich bevindt aan de Poelestraat, midden in het (uitgaans)centrum van Groningen. We zijn een hecht Albertushuis waar we elke dinsdag huisavond hebben en vrijwel elke dag samen eten. Daarnaast doen we ook veel andere leuke activiteiten samen, zoals het jaarlijkse kerstdiner.

De kamer die vrijkomt is beschikbaar vanaf 1 september tot midden december, ons huis beschikt over een ruime GK met keuken waar altijd wel iemand te vinden is om een biertje mee te doen. Daarnaast hebben we twee badkamers en een groot dakterras, waar we met mooi weer vele uren doorbrengen. Het huis beschikt verder over een vaatwasser, wasmachine en droger. Het uitgaanscentrum ligt op kruipafstand. De UB en meerdere supermarkten bevinden zich op loopafstand.

Lijkt dit je een leuke kamer en wil jij hier komen wonen? Stuur ons dan een berichtje en wie weet nodigen we je uit voor de hospi in de keiweek op 13 augustus

Groetjes,

Huize Ludo

Login registreer