Kamer in Groningen - Huize Haddinge

Huize Haddinge

Tussen 18 en 28 jaar
Kleine Haddingestraat, Groningen

Kamer beschikbaar in het hart van Groningen! (Sorry no internationals)

Ben je op zoek naar een gezellige plek in het bruisende centrum van Groningen? Zoek niet verder! We hebben een geweldige kans voor jou.

Per 15 april komt er namelijk een kamer vrij in hartje Groningen!

Met slechts 5 minuten lopen van het station en de Poelestraat is de kamer het centrale puntje van Groningen. Ideaal als je kruipend naar huis wilt of nog snel de trein moet pakken. De kamer behoort tot een huis met eigen binnen garage (dus geen gestolen fiets meer). Verder is er een gedeelde keuken/woonkamer, was ruimte en badkamer.

In het huis kom je te wonen met twee andere (Koen en Stan). Ieder doet zijn eigen ding en zijn al wat verder in de studie. Er is geen vaste huisavond, maar komt het uit om samen te eten, dan wordt er een bord bij gezet.

De kamer zelf is ruim en goed verlicht, perfect voor studeren of ontspannen na een lange dag. Verder zijn alle voorzieningen binnen handbereik, inclusief een gedeelde keuken, badkamer en woonkamer.

De huurprijs is €440 inclusief alle nutsvoorzieningen en draadloos internet.

Als je geïnteresseerd bent in deze unieke kans om te wonen in het levendige centrum van Groningen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Hospi zal plaatsvinden op dinsdag 2 april

Groeten,

Stan

Login registreer