Kamer in Groningen - Huize Noorderhaven

Huize Noorderhaven

Vrouw | Tussen 18 en 23 jaar
Noorderhaven Z.z., Groningen

HUIZE NOORDERHAVEN ZOEKT PER DIRECT EEN NIEUW VROUWELIJK HUISGENOOTJE (no internationals)

Huize Noorderhaven heeft vanaf 1 mei plek voor een nieuw vrouwelijk huisgenootje! We wonen in totaal met z'n elven, inclusief de nieuwe huisgenoot dus. De verdeling is een beetje uit verhouding, dus die proberen we weer een beetje te herstellen. We houden van gezelligheid, maar hebben ook individueel onze eigen dingetjes. Leuke dingen zoals een huisweekend doen we ook :)

De kamer heeft een oppervlakte van 14 m2 en heeft een eigen keukentje, dus je kunt lekker je eigen gerechtjes maken, maar natuurlijk ook samen eten. Daarnaast heeft de kamer een inbouwkast en een eigen wastafel. We hebben een grote terrastuin van 50 m2 die de komende maanden weer klaar staat voor barbecues en gezellige borrels. De kamer ligt op de begane grond, aan de voorzijde van het pand. Je kijkt dus mooi uit op de het Lopende Diep!

De kamer zal rond de €495 incl. voorschot g/w/l zijn. Alle servicekosten zijn hier ook bij in begrepen, maar wij regelen als huis zelf de schoonmaak en de wasmachines/drogers. Er zal dus iets meer geld bovenop komen.

Lijkt het je wat en kan je op de hospi komen op 29 of 30 april? Stuur een berichtje met een leuke foto van jezelf naar [email protected].

DE KAMER KOMT PER 1 MEI VRIJ, DUS OP ZEER, ZEER KORTE TERMIJN

Hopelijk tot snel!

Groetjes,

Huize Noorderhaven ❤️

Login registreer