Kamer in Groningen - Huize Charr

Huize Charr

Vrouw | Tussen 18 en 24 jaar | Vanaf 1 juni
Stoeldraaierstraat, Groningen

⭐ HUIZE CHARR ZOEKT NIEUWE HUISGENOOT (V, 18+)⭐ (no internationals, sorry!) *bepaalde tijd

Per 1 juni komt er tot 31 juli 2024 één kamer vrij in ons gezellige stulpje midden in het centrum van Groningen (Stoeldraaierstraat!) Helaas wordt ons huis vanaf augustus verbouwd waardoor wij er allemaal uit moeten. Er is dus geen kans op verlenging.

Wij wonen hier met 5 meiden die actief zijn bij verschillende studenten- en studieverenigingen. We zijn een hecht studenten huis, maar hebben ook ieder ons eigen ding.

We vinden gezelligheid erg belangrijk en houden van een warme en liefdevolle sfeer in huis. Ook zijn we opzoek naar iemand die schoon en netjes is.

Het huis beschikt over een ruime keuken (met vaatwasser!), een balkon, twee badkamers en een ruim dakterras (20 m2) met uitzicht op de Martinitoren! Vanuit de kamer die vrijkomt heb je uitzicht op de Aa-kerk.

De huurprijs van de kamer is €322,50 inclusief en is 9m2. Verder komt er nog ongeveer €10,00 euro bij voor het internet.

Waarschijnlijk komt er nog een kamer vrij, deze is 25m2 en kost €496,16

Lijkt het jou leuk om bij ons te komen wonen? Stuur dan een mailtje naar [email protected] met wat informatie over jezelf. De hospi is op dinsdag 14 mei. Alleen reageren als je op die datum kan! Op messenger wordt niet gereageerd!

Liefs,

Joske, Jolien, Marit, Veere en Eline

Login registreer