Kamer in Groningen - Huize Octopussy

Huize Octopussy

Vrouw | Tussen 16 en 20 jaar | Bachelor | Vanaf 1 juni
Korreweg, Groningen

HUIZE OCTOPUSSY ZOEKT EEN NIEUWE HUISGENOOT! 🐙 (V) (no internationals)

Vanaf begin juni komt er een kamer vrij in ons gezellige huis aan de Korreweg. We wonen hier met 8 meiden, allemaal tussen de 18- en 22 jaar en actief bij verschillende student- en studieverenigingen zoals Aegir, Albertus en Tjas.

Elke dinsdagavond hebben we huisavond en we vinden het leuk met elkaar te eten en te borrelen. Jaarlijks organiseren we een kerstdiner, OHD, andere thema-avondjes, gaan we op huisweekend en pakken we regelmatig een festival samen!

De kamer die vrijkomt is ongeveer 18m2 en 350€ incl per maand. Ons huis beschikt over 2 badkamers, 2 keukens, jij zult een keuken en badkamer delen met 3 andere meiden, we hebben ook een heerlijk balkon en een binnenplaats, deze zijn perfect om wijntjes te drinken in de zomer! Met 8 minuten fietsen sta je op de Grote markt, Zernike is een klein kwartiertje en de bus stopt nog net niet voor de deur :)

We zijn op zoek naar een spontane meid die voor langere tijd bij ons zou willen wonen, het leuk vindt dingen te ondernemen maar tegelijkertijd ook haar eigen leventje heeft.

Lijkt het je wat om bij ons te komen wonen? Stuur een mailtje naar [email protected] met wat info over jezelf, liefst ook met foto’s. De hospi is op 14 mei graag alleen reageren als je dan kan!🥰

Liefs,

Huize Octopussy🐙

Login registreer