Kamer in Groningen - Huize Casanova

Huize Casanova

Vrouw | Tussen 18 en 22 jaar | Bachelor | Vanaf 1 augustus
Nieuweweg, Groningen

- CASANOVA ZOEKT EEN NIEUWE HUISGENOOT (V) - No internationals

In ons huisje aan de Nieuweweg komt per 1 Augustus een kamer vrij (eerder in overleg)! We zijn een gemengd huis met 3 jongens en 2 meiden tussen de 19 en 23 jaar, waarvan één meid ons gaat verlaten. En wat is er nou beter dan een kamer vinden in een gezellig huis op kruipafstand van de Poele?

Elke dinsdag hebben wij huisavond, maar daarnaast doen we natuurlijk ook veel dingen samen. Denk hierbij aan samen eten of drankjes doen tot in de late uurtjes en op stap gaan in de stad. Een hele leuke bijkomstigheid is dat wij de beschikking hebben tot een zonnig dakterras, waar we in de zomer veel gebruik van maken. Hiernaast zijn we ook lid bij verschillende verenigingen (Albertus, G.S.T.C.). We zijn op zoek naar iemand die net zo veel van de gezelligheid in Groningen houdt als wij!

De kamer is ongeveer 13m2 en kost 370 per maand inclusief alles (gas, electra, wasmachine, droger, internet etc). Verder delen we de keuken, badkamer en wc.

De Hospi zal op donderdag 20 juni plaatsvinden. Heb je interesse? Stuur dan een berichtje met een foto en vertel wat over jezelf!

Liefs, Huize Casanova

Login registreer