Kamer in Groningen - Instabilla Villa

Instabilla Villa

Vrouw | Tussen 20 en 25 jaar | Vanaf 1 september
Parkweg, Groningen

Instabilla Villa zoekt twee nieuwe huisgenootjes (V, 20+, ouderejaars ) ! 🏡💛 (KAMER 2 ONDERHUUR VAN 1 SEPT-1JAN)

In ons huis aan de Parkweg komen twee kamers vrij. Zet graag in het onderwerp van je e-mail aan [email protected] voor welke kamer je reageert (mag ook kamer 1 & 2 natuurlijk zijn)!

Kamer 1, onbepaalde tijd, per 1 augustus

De kamer is ongeveer 20m2 en bevindt zich aan de voorkant van het huis. De kamer grenst aan één van de balkons van het huis en heeft een inbouwkast. De huur bedraagt ong. 420 euro inclusief g/w/l.

kamer 2, bepaalde tijd/onderhuur, van 1 september-1 januari

De kamer is ongeveer 14m2 en bevindt zich aan de achterzijde van het huis. De kamer heeft twee grote openslaande ramen en twee inbouwkasten. De huur bedraagt 320 euro inclusief g/w/l.

Hier krijg je 3 lieve, leuke, vrouwelijke huisgenoten bij (20-25jaar). We zijn alle drie al iets verder in onze studie/traineeship en we hebben geen vaste huisavond, maar lopen wel elke dag bij elkaar naar binnen om even bij te kletsen! We proberen samen (veel) te eten en spontane chill-sessies op het balkon. Verder zijn we dan ook nog actief bij (sport)verenigingen en doet ieder dus ook haar eigen ding.

In het huis delen we een schone badkamer, een wc en een keuken MET VAATWASSER.

Geen verplichtingen dus, maar wel een fijn en gezellig huisje! Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een berichtje met info en (één) foto van jezelf naar [email protected].

De hospi zal 19 juni (avond) plaatsvinden, dus graag alleen reageren als je dan ook kan! 😊

(We zullen niet reageren op FB Messenger berichten).

Liefs, Renée, Dilay en Noreen

Login registreer