Kamer in Groningen - Huize Bloem 🌸

Huize Bloem 🌸

Vrouw | Tussen 20 en 24 jaar | Bachelor | Vanaf 1 augustus
Bedumerweg, Groningen

Huize Bloem zoekt leuke nieuwe huisgenoot (20+) vanaf 1 augustus!πŸ‘πŸ’œπŸŒΈ

(Sorry, no internationals)

De hospi is op 16 juli, dus alleen reageren als je dan kan ‼️

Per 1 augustus komt er een mooie kamer vrij in ons gezellige meidenhuis. De kamer is ongeveer 15m2 en heeft een eigen keukentje. De kamer is waarschijnlijk rond €450,- incl g/w/l per maand + €5,44 voor de wasmachine en droger + €6,10 voor het internet.

Wij wonen met 6 meiden tussen de 20 en 24 jaar, dus we zijn op zoek naar een gezellige, sociale meid van 20 jaar of ouder! πŸ’•

In ons fijne huisje bevindt zich een ruime GK, een dakterras, 2 wc’s en een schone badkamer met regendouche. Ons huis bevindt zich aan de Bedumerweg, een toplocatie bij het Noorderplantsoen en station Noord. We zijn een hecht huis met elke dinsdagavond huisavond. Er wordt soms druk gestudeerd maar we houden ook van een drankje, stappen en een festivalletje!πŸΈπŸ•Ί

Verder zijn wij actief bij verschillende (studie)verenigingen (Aegir, GHBS, etc) en vinden het leuk als iemand ook actief is in het studentenleven!!

Verder zijn we een huis zonder verplichtingen, behalve ons schoonmaakrooster ;)

Zie jij jezelf bij ons wonen? Stuur dan een berichtje op MyHospi of een mailtje naar [email protected] en stuur een leuke foto mee van jezelf 😊! Wie weet zien we je dan op de hospi!

Liefs, Huize Bloem 🌺

Login registreer